lørdag 18. juni 2011

Jeg er i siget....på strikkefronten!

Denne søte vesten skal gis bort til et dåpsbarn i morgen - den er strikket i Drops Alpakka og er varm og god. Dette er nummer fire i rekken - en er allerede gitt bort. Det er på høy tid å finne et nytt prosjekt for nå må jeg ha pause fra dette mønsteret kjenner jeg.
Sommerferien står snart for døren og jeg har drevet planlegging av hva som skal følge med i strikkekurven lenge allerede. Ambisjonsnivået for ferien er ikke akkurat høyt - en rolig uke på fjellet kun oss tre. Skulle formen overraske blir det en tur sørover med besøk i Dyreparken. Det kan med andre ord bli god tid til å strikke! Jeg har funnet ut at jeg må ha med meg tre alternative prosjekter - det vil gjøre meg godt rustet dersom jeg skulle møte på uforutsette problemer underveis og må finne et alternativ. Så langt er en nydelig strikkejakke til prinsessen i grålilla på listen samt et trekantsjal i Lace Alpakka til meg selv.


Drops salget for en tid tilbake resulterte jo i masse nytt garn - og alt er samlet i egen kurv som står og frister meg støtt og stadig! Men siden jeg høylydt har avgitt et løfte om å gjøre ferdig alle tilsidelagte strikkeprosjekter må garnet vente litt til - desverre... Det er liksom ikke like morsomt å grave fram noe nederst i kurven som har blitt gjenglemt (litt med vilje...) Men de siste ukene har jeg sakte, men sikkert jobbet meg gjennom rekken av halvferdige prosjekter og har nå kun to igjen før jeg skal gjøre et dypdukk i garnkurven. Flink pike!

2 kommentarer:

  1. Hei, svarer på spørsmålet ditt om Camomille her jeg. Tror det kan bli lekkert i Drops lace, men bare vær klar over at garnet ikke er så godt å strikke med. Synes jeg da, kan jo hende du liker det, men jeg opplevde det som litt dødt og uelastisk. Sjalet jeg nå er ferdig med i Drops lace ble lekkert da, fjærlett og fint! Så det er nok verdt strevet. :)

    SvarSlett
  2. Takk for svar Vibeke! Som du ser ligger det to nøster Lace garn i hvitt og venter på meg i kurven-hadde egentlig funnet oppskrift, men likte sjalet du hadde laget så godt at min ide ble utdanket! Sommerprosjektet er snart på pinnene!

    SvarSlett