lørdag 27. august 2011

Lilla puff

Jeg er ingen iherdig syerske akkurat, men når man utsetter seg for den fristelsen det er å reise til Stoff og Stil så MÅ man jo bare finne noe å sy! Tanken var at jeg kun skulle kjøpe stoff til bursdagskrone til prinsessen, men min svakhet for lilla gjorde det vanskelig å passere stoffrullene uten å hamstre bare bittelittegranne. Resultatet er denne puffen som prinsessen allerede har tatt i bruk. En 'bivirkning' av dette prosjektet er at jeg nå har en egen hylle dedikert til lilla stoff i ulike nyanser og mønstre :)


Neste prosjekt er å sy liftgardin i hvit lin til barnerommet - med blendingsfor - kjenner at jeg kanskje må utsette det prosjektet inntil en bølge av ny 'symotivasjon' kommer susende. Inntil videre fortsetter jeg heller på Mariusgenseren til prinsessen.

5 kommentarer:

 1. Lilla er en nydelig farge, som kommer i mange flotte nyanser, så det er klart at du måtte kjøpe litt lilla stoff! :-D Det stoffet med de russiske dukkene var jo så morsomt! En flott puff, har du lagd, og innsatsen din er upåklagelig! :-D

  SvarSlett
 2. Takk Renate! Pågangsmotet skal man ikke si noe på ihvertfall, det er verre med kapasiteten:) Men det var stas å bli ferdig med denne puffen - spesielt siden datteren min drasser den med seg rundt i huset og bruker den masse allerede!

  SvarSlett
 3. Sånn er det med meg også, jeg vil mer enn jeg får til! Man må glede seg over det man faktisk får til. :-) Så koselig at den er flittig i bruk, alt! Det er vel verdt strevet da! :-)

  SvarSlett
 4. Veldig fin puff! Har også tenkt lenge på å lage en, men det blir med tanken. :) Er helt enig i det med pågangsmot og kapasitet, synes det er så vanskelig å være fornøyd med det jeg får til.

  SvarSlett
 5. Så hyggelig at du vil være med på blogglotteriet mitt! :)

  Så fiin puff! Den må da ha vært vanskelig å sy? Lilla er superfin farge, så klart du måtte kjøpe litt stoff! :)

  SvarSlett